”omkringklappar” till en boktok

Ibland är det bra att ta saken i egna händer. Julklappssaken. Jag beställde nya glasögon – ”vanliga” – i går, men eftersom jag vägrar skaffa progressiva igen (om jag inte har vant mig på två år så ÄR det nog ingenting för mig) så behöver jag läsglasögon också. Mitt förra par kostade 29:- på Ö&B. Jag använde dem aldrig. Något billigt som aldrig används är de facto något dyrt. Nu ville jag ge mig själv nåt riktigt snyggt i julklapp, ett par som jag kommer att använda.

glajjorna

Jag köpte mina nya läsglasögon i Rädda Barnens webshop. 136:- av 298:- går till RB. Det gillar jag.

Alla ni som fortfarande ser bra: NJUT! Jag glömmer ofta att jag är närmare 50 än 40 och blir lika förvånad varje gång när kroppens förfall väljer att påminna mig. Fast när jag nu kan titta över kanten på världens coolaste läsglasögon så känns det ganska OK trots allt. Att kunna dra ner brillorna en cm för att fyra av en Prusseluska-blick de luxe är ganska skönt.

Du behöver inga glasögon, men du gillar tanken på att kunna köpa snygga presenter? Frukta ej. I webshopen finns bl a illustrationer, smycken, halsdukar, ljusstakar, leksaker… lite av varje, priser från 5:- (!) och uppåt.

4 svar

 1. Snygga!

  14 december, 2013 kl. 09:09

  • Ja, jag tyckte så mycket om dem att jag snudd på blev sugen på att fråga optikern om det går att sätta i ”riktiga” glas i dem – det var såna här bågar som jag ville ha till de vanliga glasögonen också, men hos optikern fanns inga som var RIKTIGT lika perfekta även om bågarna som jag till slut valde var coola på sitt vis. Jag har ett litet ansikte och tätt mellan ögonen, de det mesta ser muppigt ut på mig (det erkände t o m de annars så artiga butiksbiträdena ;)) så när jag väl hittar nåt jag gillar så gäller det att passa på!

   14 december, 2013 kl. 09:25

   • förstår dig fullständigt, går o väntar på att det ska bli dags att byta ur mina bågar. valde de som inte var mina favoriter utan smakrådets o det har jag ångrat sen dess

    14 december, 2013 kl. 15:37

   • De sitter där mitt i plytet, dag efter dag, Valet en gör ska en stå ut med länge… för billigt är det ju inte direkt (fast jag gick till Smarteyes, bra priser).

    14 december, 2013 kl. 16:03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s