Ziegesars sämsta, so far

Jag blev sugen på lite aka-porr, och när jag då såg att kvinnan bakom mina mest skämsiga MEN härliga guilty pleasures (Cecily von Ziegesar, Gossip Girl-böckerna/TV-serien) hade skrivit en vuxenbok så köpte jag den.

Vuxenbok? Huvudet Siv, huvudet. Aka-porr = skolmiljö, förvisso oftast college/universitet, men ändå. Nu finns det ju författare som skriver otroligt fina böcker i dessa miljöer UTAN att det känns fjortisaktigt (Laurie Halse Anderson, Curtis Sittenfeld etc) att läsa dem, men ”Med berömd godkänd” är tyvärr INTE en av dessa böcker. Den var seg, seg, seg, seg, senhändealltingpåengång och uj uj uj. *Flomp!* (så ordnade sig naturligtvis typnästanallt och alla – inklusive den blyge rödhårige killen – fick kn*lla, det verkade vara viktigast att alla fick det eller så är jag bara elak och bitter)

Nej, tacka vet jag hennes out-in-the-open-fjortis-böcker. De är både roligare och bättre. Påminn mig om det när jag sitter där och funderar på om jag ska läsa NÄSTA bok hon skriver… 😉

9 svar

 1. Jag började precis läsa Amelia Beamers zombieroman The Loving Dead, det blev porr nästan direkt… nog den första roman jag känner till där en het tjej zombifieras mitt under cullilingus… vet ej ännu om det är bra eller dåligt.

  6 juni, 2011 kl. 21:11

 2. Aka-porr??

  7 juni, 2011 kl. 17:26

 3. culli… cunni… äh vafan… men det där i alla fall hur det nu stavas…

  8 juni, 2011 kl. 07:10

 4. Mja, det vette fan. Hittills är den okej men jag retar mig på att den är liksom kalkylerande, som att Beamer porrar till det för hon vet sånt brukar funka och vill vara ”fräck”… det är ju inte så kul när det kommer till kritan.

  9 juni, 2011 kl. 06:50

  • Billiga trick!

   Jag höll f ö på att smälla av när jag insåg att det fanns en hel romance-avdelning på sf-bokhandeln. Sexiga stories med allehanda oknytt är tydligen big business.

   9 juni, 2011 kl. 11:20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s