aaaaooooouuuuuh

…som om jag BEHÖVDE fler bra tips på sajter där man kan beställa böcker? Nnnnnngh! *gnager knoge*

Jaja, nu fick jag det i alla fall, AbeBooks.com, ett ställe där man kan hitta böcker som kan vara svåra att få tag i annars.


hänt sen sist – sällskapsrummet/biblioteket snart klart, det står dessutom tre billysar till på motstående vägg, myyyysigt. nu väntar vi bara på att komma ihåg att plocka in ved till årets första brasa!

 

Också hänt sen sist: jag har stiftat bekantskap med en för mig ny serie som knappt låter sig beskrivas med ord, men om man ska välja några så…
Annorlunda. Helknäpp. Underbar. Tog slut alldeles för snabbt.
Try it: Chew, Volume 1: Taster’s Choice

”Tony Chu is a detective with a secret. A weird secret. Tony Chu is Cibopathic, which means he gets psychic impressions from whatever he eats. It also means he’s a hell of a detective, as long as he doesn’t mind nibbling on the corpse of a murder victim to figure out whodunit, and why. He’s been brought on by the Special Crimes Division of the FDA, the most powerful law enforcement agency on the planet, to investigate their strangest, sickest, and most bizarre cases.”

Det var en ren slump att jag klickade hem den – det enda jag ångrar med det i efterhand är att jag inte köpte resten av albumen när jag ändå var igång. Jisses. Äckligt och underbart på en och samma gång.

5 svar

 1. Hm. Där hittade jag vips två titlar jag letat efter. Det största HMM:et just idag är väl priset. Men bara att de fanns! Hurra!!

  12 oktober, 2011 kl. 23:19

 2. Ps. Biblioteket tänker jag INTE kommentera eftersom jag är AVUNDSJUK.

  12 oktober, 2011 kl. 23:23

  • Det är lööööövely. Money well spent.

   31 oktober, 2011 kl. 14:09

 3. Åh, vad fint!! Så ni har nio fullproppade bokhyllor!? Coolt!! 🙂 En vacker dag i framtiden kanske jag har det så… *hoppas*

  16 oktober, 2011 kl. 11:01

  • Vi har ÄNNU fler, fast i andra rum. Jag har ju haft 43 år på mig att samla, och så flyttade jag ihop med K som inte riktigt är lika bokgalen som jag, men som nog ändå hade fler böcker än medel-Svensson i bagaget 🙂

   31 oktober, 2011 kl. 14:08

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s