Glad påsk!

froheostern15
Dagen inleddes med Zoegas och en olycka. Dino dödade min rosa påskhare. Nej, det gjorde hon ju inte, men det var oemotståndligt att arrangera ett litet roadkill-stilleben. Som en julkrubba fast… ni vet. En påskkrubba (påskkrubb, wöööhöhöhöhö) för ateistiska hedonister. Lessons learned från det var att ja, en rosa chokladhare från Lindt kan kosta fyra euro (140 gram) och ändå smaka rätt illa. Det var min första och sista Osterhase. De är uppsmällda ÖVERALLT här så jag blev tvungen att köpa en till slut.

Jag har ledigt och jag NJUTER. Efter en lång period av stress (huset är nu överlämnat till ny ägare och vi har klarat av en tung tung deadline med den äran, det blev många långa kvällar i vårt lilla kontorsrum för att fixa det) så är jag fortfarande ganska dålig på att varva ner genom att läsa, så jag ilar fortfarande runt som ett skållat troll och fixar och tokpromenerar och ror och och och. När jag slår ner ändalykten i soffan så är det för att vräka i min säsong efter säsong av Dr House på Netflix. Aprilutmaningen som jag skrev om tidigare kommer jag redovisa i batcher istället för en om dagen. Så får det bli.

När jag ändå läser så betar jag faktiskt av lite på mitt läsa-tyska-beting. Min tyska guide om den finska huvudstaden har fått sällskap av en likaledes tysk guide om Hamburg (jag funderar på en kortresa dit nästa vecka, jag har inte varit där sedan 1988!). En för mig ny guideboksserie dessutom, jag är inte alldeles nöjd – mer om det senare!

Vad läser DU i påsk?

4 svar

 1. Siv

  Glad påsk! Jag lyckades få i mig ett halvt kinderägg och konstaterade igen att de verkligen inte är goda.
  Har föresatt mig att läsa ut The Man in the High Castle under påsken. Där vi en gång gått följde också med, jag behöver uppdatera mig lite inför bokträffen (snart!). Och om det inte lockar finns familjen King som reserv, Joe Hills The Heartshaped Box och S Kings Mr Mercedes.
  Men sanningen att säga kommer jag förmodligen att ägna mer tid åt att se på snooker och sticka…

  4 april, 2015 kl. 10:05

  • Jag gillade Joe Hill och tänkte på James Hetfield, av nån anledning, när jag läste.

   Och traaaaalalala, jag vet en lat ingenjör i Berlin som INTE kommer att ha läst Westö innan det är dags att vandra nästa helg. Strunt samma, det blir toppen ändå! Vi ses snaaaaaart!

   11 april, 2015 kl. 18:03

 2. Kristin

  Plöjde Arne Dahl/Sista paret ut och nu är det Stephen Booth/Redan död, interfolierat med Rickey Vincent/Funk. (Som vi fick i bröllopspresent för herregud-det-är-snart-nio-år-sedan och jag ännu inte kommit mig för att läsa, mest för att funk inte är riktigt min musik. Hittade till och med ett Grattis-på-er-stora-dag-kort i boken, undrar om vi någonsin tackade för det.)

  5 april, 2015 kl. 09:18

  • lol!!!

   Booth och Dahl är favoriter. Alltid.

   11 april, 2015 kl. 18:03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s