50 nyanser av…

Jag har tyvärr några väninnor som har snöat in totalt på ”50 nyanser av…”-böckerna. Jag har fortfarande inte läst dem och det beror verkligen inte på att jag skulle vara ointresserad av kink, mer på en kombo av ”usch, jag har hört att de är pinsamt pinsamt skrivna” samt den inre motvallare som får mig att skygga eller åtminstone kraftigt försena inmundigande av en hel del hype (den motvallaren gör att jag kan vara den sista i bekantskapskretsen som inte sett filmen Titanic heller).

BDSM-utövare ute i verkligheten stönar över den här serien, och inte direkt av behag (det kan vara bäst att förtydliga det). Suzann förklarar varför.

Varför jag skriver ”tyvärr” om väninnorna? Tja. Jag önskar dem bättre erotik, helt enkelt. Erotik som inte ÄNNU mer befäster det där med liten fattig och oerfaren flicka som sveps bort av stor, erfaren och rik man.

6 svar

 1. Vafalls, skulle det vara något fel på inre gudinnor som som dansar hambo? Det gör min inre gudinna ALLTID när jag blir riktigt pilsk.

  10 februari, 2015 kl. 07:14

  • 😛 (pilsk förresten? ooooh, jag har svaga svaga minnen… ;-D)

   10 februari, 2015 kl. 07:23

 2. Jag minns det, som vore det igår…

  10 februari, 2015 kl. 09:35

 3. Louise

  Jag har inte sett ”Titanic” – men jag vet hur det går!?

  10 februari, 2015 kl. 15:08

 4. ewelene

  Jag har sett skvättar av Titanic, minns inte någon pilskhet och vill inte läsa dom där nyansböckerna. Men de gick hem hos damerna på jobbet! Jag blev än mer övertygad om att inte läsa när jag läste Suzanns text. Det var så jag hade tolkat bokens huvudpersoner utifrån det rodnande och fnissande kollegor berättat… :-S

  10 februari, 2015 kl. 16:46

 5. Första boken är exakt likadan som Twilight (EXAKT), så har man läst den så har man i princip läst 50 Shades of Grey också. Man bara byter ut namnen samt kryssar över ”dricka blod” och skriver dit ”piska”.

  10 februari, 2015 kl. 17:56

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s