tågnörden älskar Roberta Nateri

derzug

Jag ÄR faktiskt inte färskast i stan, även om det ofta känns så. Den italienska fotografen och illustratören Roberta Nateri flyttade hit i juli. Jag älskar att se det hon ser, hennes stil att teckna. Jag har fortfarande inte satt upp en enda tavla, jag vill känna efter och bestämma mig för hur jag VERKLIGEN vill ha det innan jag börjar (slag-)borra i dessa massiva väggar som stått pall för två världskrig.

Takhöjden i mitt gryt är generös men flera väggar täcks redan av skåp och bokhyllor. Jag får fundera ordentligt på om jag verkligen verkligen behöver en tavla till, men hennes Der Zug skulle sannerligen glida in fint i det tågtema som genomsyrar många av mina tavlor. Vi får se. Tills vidare tänker och drömmer jag. Planerar. Jag MÅSTE ju inte direkt äga allt jag älskar. Jag kan surfa in och glo på hennes bilder så ofta jag vill ändå.

(flinade stort åt Club Mate-bilden – a l l a under 40 går runt med såna flaskor, speciellt när det är varmt, och jag blev såklart otroligt nyfiken. stod emot några månader men köpte sedan en flaska för att testa, tog en klunk och spottade sen ut innehållet lika snabbt igen. uff. inte min kopp te (sic!))

6 svar

 1. Ville bara säga att jag den senaste tiden läst dina inlägg med stor iver, du skriver bra och om (för mig iaf) intressanta saker 🙂 Hoppas du blir frisk från magbobban pre-bokhelg!
  Och ja, den där Maten har börjat sprida sig rentav till perifera Finland, har inte testat ännu men är initialt skeptisk

  5 december, 2014 kl. 09:59

  • Tack snälla! Jag känner mig som en väldigt väldigt dålig bokbloggare numera, men orkar inte riktigt piska mig själv, det finns en massa annat som måste göras och orkas med nu.
   Magbobban är bättre men en älskad unge är jättejättesjuk så det blir åtminstone ingen fest ikväll, jag ser ut som en albinokanin i ögonhöjd.
   Jag TROR att vi har träffats i periferin i Göteborg, du och jag…!

   5 december, 2014 kl. 10:24

   • Det kan minsann stämma! Göteborg är en fin plats på så vis 🙂

    5 december, 2014 kl. 12:08

 2. Roberta!!! ska kolla alla tillgängliga verk. tack.

  8 december, 2014 kl. 11:23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s