Den som simmar syndar icke…

…så jag borde nog ha simmat ännu mer, för nu råkade jag lägga en order på fem böcker igen. MEN OJ.

(slutpåsemesterntröst)

I morgon åker vi hem 😦 Bussen går 11.30, flyget 22.30. Vad vi ska göra alla timmar på Saigons måttligt inspirerande flygplats vete tusan. Entimmesskutt till Bangkok, sen tre timmars väntan där mitt i natten innan vi får kliva på kärran till Stockholm, framme strax före sju på fredagsmorgonen om allt går som det ska. På flyget var det gott om nya filmer att se, och i väskan finns böcker så okej då – natten kommer att klaras av.

Jag har läst mycket färre böcker än normalt. Tror t o m att jag kan ha läst mer om jag varit kvar hemma. Det där med att inte ligga vaken halva nätterna kan ha något med saken att göra. Här har jag sovit bra, det har inte funnits samma behov att fly vargtimmen. Badat, busat… haft det bra. Nu tycker jag förvisso att det är paradis i sig att läsa, men nu blev det så här.

Underbart.
Nu koncentrerar jag mig på att försöka låta bli att angsta över att semestern är slut.

Det finns en hårig best som vi kommer att sakna mycket. Vi är såna där som ogillar cirkus (sån som har djur – inte Cirkör) och zoo. Vilda djur ska få vara vilda. Så mötte vi Banarne. Alla goda föresatser försvann. I elva dagar har vi kelat med honom på stranden.  Han bor hos en snubbe som har restaurang där och jag vet inte hur många timmar sammanlagt som lillskrutten har sovit i mitt eller Ks knä. Vi har plockat i hans päls och han har plockat i vår. Att få närstudera hans fantastiska små händer och fötter – åååååh. Vilka väsen de är. Så lika oss.

image

image

4 svar

 1. Åh…apgos…..coolt!
  Välkomna hem till snön. :-/

  15 januari, 2014 kl. 19:20

 2. nu är jag också förälskad på distans i Banarne!

  16 januari, 2014 kl. 14:36

  • Han är ljuuuuuvlig. Röjiga ryssar nono, försiktiga svenskar: ”ooof oooof” (avd oemotståndliga ljud), krypa upp i knät, pilla lite, bli kliad, somna som en sten. Vaaaaarje dag.

   16 januari, 2014 kl. 16:34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s