det gäller att vara beslutsam…!

lovekarl

Jag är så himla glad över att jag inte velade – mindre än ett dygn efter att Dame BBC I & II lade upp bokrese-eventet så är det slutsålt! WHAT’S NOT TO LIKE?

En vacker gård med fantastisk mat (och emellanåt lite gott vin ;)), där det finns en massa människor som en betraktar som riktigt goda vänner (och oftast några nya bekantskaper därtill), gott om tid till läsning (Syninge har massor av små läshörnor) eller för den delen seminarier/reflektioner/tips… vi brukar ha bokbord för bytessugna, en rolig quiz (som Suz, Hanna och jag vann första året!), nån som är bra på att göra snygga grejor tar med och säljer (fast The Mistress of Good Taste, the magnificent La Londonita Camilla, kan inte komma i år – sorg!) OCH vi brukar åka hem välförsedda med nya böcker – BBC jagar fram världens bästa goodiebags.

Nu blir ju inte detta av förrän i slutet av mars, i väntan på den bokresan så reser jag via böcker. Jag åker jorden runt med underbare Karl Pilkington, jag är i London ihop med en av de klassiska chick-lit-hjältinnorna och jag är i Zürich med en spännande sci-fi-kvinna. Not bad, huh?

Läsa en bok i taget? Aaaaahaha. Ja, det kanske jag lär mig nån gång.

Det finns en chans att IRL-resa nästa vecka också. Jag trodde aldrig att jag skulle tacka nej till två dagar i Berlin, men nu gör jag förmodligen det. Tiden (och orken) räcker bara inte…!

Ett svar

  1. Pingback: Hurraaaaaaaa IGEN! | (inte så) Anonyma Biblioholister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s