blandad tidsanda

Idag blandar jag Wägners Stockholm 1910 med Anyurus Grekland/Uganda/Tanzania 1971. Nånstans mitt i allt ska vi kajka iväg för att njuta av Salo i JCS också. När mycket händer runtomkring är det skönt att ha en egen söndagskokong, bara vi två.

stormen

—————————————–

…och på sidan 69 i Pennskaftet börjar jag fundera på om en av kvinnorna från Norrtullsligan möjligen gör en kameo. Nörd, var det ja.

—————————————–

”jag smög mig in som ett tryckfel” – Elin Wägner regerar. Upptäck henne, du som är rädd för klassiker. Hon bits inte. Jo, det gör hon kanske, men bara på ett sätt som får dig att be henne att ta en tugga till.

(nej, sätt inte den där sista meningen i samband med min zombieana-fixering. jag menade inte så.)

ettfruntimmer

#Blogg100 – 19

2 svar

  1. Cecilia i Houston

    Anyurus bok ligger vid min sang och vantar sedan i december. Funderar pa om jag ska lasa den eller ”By Blood” av Ellen Ullman. Den senare ar bokcirkelbok pa onsdag pa min favoritbokhandel. Har hittils inte varit med pa deras bokcirklar, men gillar att prata bocker med en av killarna i personalen sa jag tankte testa. Kanske. Fast inte hinner jag lasa 375 sidor innan onsdag kvall… Far ta ledigt for vard av bok :-).

    10 februari, 2013 kl. 17:17

    • Ibland önskar jag att man kunde spela lite dum och hävda att man verkligen verkligen TRODDE att VAB betyder Vård Av Bok 😉

      10 februari, 2013 kl. 19:56

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s