Kom ska vi tycka om varandra

komskavityckaNu har jobbet dragit igång igen, full fart med RÅGE, och då är det ju ganska dumt att jag inte kan sova på nätterna. Bra för lässtatistiken, jodå, men min hälsa går snabbt åt fel håll.

Jag har ganska många enkla böcker på hemlån nu. Spännande, snabblästa, inget direkt tuggmostånd men ändå – de har något. ”Det”. Hans Koppel har det, fortfarande. Del två i hans trilogi med fristående thrillers heter Kom ska vi tycka om varandra. Anna, medelålders journalist med trevlig man och rar dotter, springer ihop med ung vacker man på en konferens. De hamnar i säng, insert [fyrverkerier], men Anna vill ändå inte ha mer än så. Det vill han. Erik. Erik är lite som Glenn Close. Mycket. Hoppas Hans (eller Petter Lidbeck som han egentligen heter) att vi ska ha glömt den där gamla filmen tro? Det har vi inte.

Ganska kompetent, en riktig bladvändare, men det som retar mig lite är att jag tror att Hans/Petter kan så mycket mer än så här.

2 svar

  1. Så bra med en recension. Den får stå kvar på min attläsalista

    15 januari, 2013 kl. 05:38

    • Den är absolut inte o-läsvärd, men som jag skrev: jag tror att han kan bättre. Låna eller köp i pocket. Inte värd fullpris i inbunden upplaga!

      18 januari, 2013 kl. 16:59

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s