…och hon gör det igen

Jag börjar nästan känna mig fånig, för det är alltid Malin. Malin Rydén. Jag älskar mångfalden i Eskapix utgivning, det absurda, äckliga, flippade, vansinniga och sköna. Ändå blir det Malin som får guldmedaljen ännu en gång.

En färd på finlandsfärja kan ha sina ganska enkelt förutsägbara skräckmoment (den högst troliga bakterieansamlingen man möter tack vare smörgåsbordet. hur kletigt blöt man blir av drinkar som far när vinden viner över Östersjön. hur snudd på intill döden [nåja] trampad man blivit på dansgolv då det begav sig. hur vidrigt svennebanan kan låta när hen ska excellera medelst Carolalåtar på karaoke.) men med Malins ömma anslag leder ett bad i den förmodat osunda jacuzzin till något ännu värre än bara fotsvamp. Man kan tycka att bakfulla frukostbesökare på färjan är sega och läskiga rent generellt, men jag har aldrig sett dem så HÄR vedervärdiga förut.

4 svar

 1. Jag måste bara säga tack, man blir så glad av att höra det här!

  23 november, 2012 kl. 15:19

  • OM du skulle råka få besök av en skäggig man (då menar jag INTE din kollega CJ ;)) den 24/12 så hoppas jag att han kommer med ett fett kontrakt och massor av skriv-ro till dig!

   23 november, 2012 kl. 15:26

   • Jag vill nog ha mer tid av den skäggige mannen :). Med ett liv, två böcker och en novellsamling 80% klara så måste jag ju sluta putsa på dom snart och skicka in dom någonstans. Men man blir ju lite perfektionist av bara farten.

    23 november, 2012 kl. 15:28

   • Jag förstår det! Ös på, Hals- und Beinbruch och allt sånt där som man säger. Jag hejar på dig.

    23 november, 2012 kl. 15:38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s