klang och jubel

HÄÄÄÄÄRLIGT – kära favvo-bibblan inne i stan har bifallit mitt inköpsförslag! Jag läste om Karin Tidbecks Amatka hos Bokstävlarna och blev alldeles till mig.

Katjing – in med inköpsförslag (där jag pinsamt nog lyckades döpa om Karin till Tidbech) och i dag kom alltså svaret: den är beställd och jag står först i kön.

Jag BRUKAR förvisso ha tur med mina inköpsförslag, jag har bara fått avslag två gånger. En gång när de redan hade bränt hela årsbudgeten för böcker på engelska, och en gång (2006) när de ansåg att Mats Strandberg inte hade fått nog fina recensioner för att de skulle vilja köpa in hans debutroman Jaktsäsong.

Det där sistnämnda har jag ROFL:at åt ganska ofta de senaste åren. Jag gissar att den goda xxx (ja, det har alltid varit samma person som besvarat mina förslag under alla dessa år) har rodnat både en och två gånger över sin aningslöshet, om hen nu kom ihåg det där när det några månader senare sa pang-bom och unge herr Strandberg blev älskad (för det BLEV han ju även innan han och Sara skrev Cirkeln) för sina pricksäkra formuleringar.

2 svar

 1. Jag började läsa Amatka imorse och tycker hittills att den är svinbra. Bra val av inköpsförslag!

  14 oktober, 2012 kl. 10:32

  • Siv

   Kuuuuuul! Jättepeppen!

   14 oktober, 2012 kl. 19:06

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s