bokmässepepp?

Om två dygn är jag (förhoppningsvis) framme i Göteborg. Vi har checkat in på hotellet och pustar ut samtidigt som vi planerar torsdagens seminarieschema så att pennorna glöder.

Är jag pepp på bokmässan? Nej. Jag är bara trött trött trött och slut. Lyxbekymmer, jag ska ju vara GLAD att jag kan åka dit, men det kommer bara alldeles fel i tiden nu.

Dagens pepp ändå:

Pussy Riot-medlemmen Nadezjda Tolokonnikovas slutplädering i domstolen väckte stor uppmärksamhet. Nu publicerar Norstedts hennes slutplädering på svenska. Pamfletten säljs endast under Bokmässan och intäkterna går till Tolokonnikova.

Yes box. Den blir det! Sen tror jag kanske vad jag vill om det där med att den endast kommer att säljas under bokmässan. Är efterfrågan stor nog lär Norstedts sälja texten efter mässan också. Vad tror du?

2 svar

 1. Siv, jag vill vara nummer ett på din lista! Sms:a mig ett seminarium du går på sen, så sätter jag mig bredvid och trycker mig trånsjukt mot dig. Eller okejra, jag sitter snällt i stolen och lyssnar och kanske kanske kanske hinner vi med en liten kopp kaffe nånstans!

  25 september, 2012 kl. 07:53

  • Åh du rara!

   …which reminds me: leta fram seminarieprogrammet!

   25 september, 2012 kl. 19:49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s