Ja men JAAAA!

Den här tiden på året lägger ”alla” (nåja) upp en lista på vilka sommarpratare de ska lyssna på. Jag brukar sällan komma ihåg att lyssna på ens en tiondel av det jag tänkt mig

Jag lägger inte upp nån full lista, men konstaterar att en del av mina favoritförfattare ska snacka. Både Kristoffer och jag blev akutkära i Jo Nesbø när han snackade på bokmässan. Karin Falck är en legend från barndomen, om än inte författare. Klara Zimmergren kanske är kul? Daniel Sjölin och Gudrun Sjödén – jaaa. Daniel Ek. Jenny Jägerfeld. Thorsten Flinck. Sara Bergmark Elfgren! Sen vill jag lyssna på Löfvén, jag är ärligt nyfiken på mannen bakom det ganska hårda ansiktet.

Det allmänna omdömet tycks vara att det är ett ovanligt svagt startfält i år. Med tanke på att jag sällan kommer ihåg att lyssna så tycker jag att jag har samlat ihop nog många (för mig) intressanta namn för att jag ska vara nöjd.

Sommar! Bring it on! Jag ska försöka bli lite bättre på att nätlyssna om inte annat.

2 svar

  1. Tipset är podvarianterna som går att ladda hem, visserligen får man ingen musik så det blir väldigt olika längd på programmen beroende på hur mycket de har att säga. Kombinationen av att vara disträ, lunchtid vid ettdraget och dålig radiomottagning på jobbet brukar göra att jag lyssnar ikapp hela sommaren i slutet av augusti

    16 juni, 2012 kl. 18:00

    • Jäpp, jag funderade på poddarna – men musiken är halva nöjet. Jag vill VETA vad Gudrun lyssnar på! Niväl, vi får se…! Lycka till till oss båda (du är bra sällskap i disträträsket ;)).

      16 juni, 2012 kl. 18:09

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s