Med Bokstävlarna på kattkafé

Anna på Bokstävlarna har varit i Tokyo, en stad där ALLT finns. Allt. Så även kattkaféer. Näää, de serverar inte kattnelbullar (aaaahaha) eller bakelser med kattkött (tror jag, men efter min encounter med ”live octopus tentacles” i Sydkorea så kanske jag inte borde säga så), utan det är ett ställe dit du kan gå och hänga med katter.

Hm… väntahärnu… plötsligt inser jag vad vi kan använda VÅRT stora hus med fyra katter till, moaaahaha. På bilden ser ni 50% av kattmenyn vi kan erbjuda. Astor och Mr Spock. Hos oss kan man dessutom låna en bok att njuta tillsammans med katten 😉

Ja, i alla fall. ÄNTLIGEN finns berättelsen uppe på bloggen, Bokstävlarna goes kattkafé. Mycket nöje.

”För kattälskaren som åker till Tokyo kan jag verkligen rekommendera ett besök på kattkafé. Om inte annat så för att få se vuxna män kasta sig ner på golvet framför en katt och förtjust utropa ”Neko-chan! Kawaaaaiiiii!”.”


foto: Anna Sellins man (antar jag ;))

2 svar

 1. bokstävlarna

  Ja, det är maken som har tagit i princip alla foton jag la upp på bloggen. Jag var fullt upptagen med att klappa allt jag kom åt. 🙂
  Och nu när ni snart har pimpat klart trädgården är det väl bara att köra hårt på kattkafé/trädgårdskafé/bokkafé? Jag skulle garanterat slänga mig på tåget direkt!

  6 juni, 2012 kl. 14:00

  • Siv

   Det skulle vara utomordentligt härligt att kunna förlägga en elitistmörkerbokklubbsträff här (eller bara en vanlig bokbloggardejt, för den delen). Ni måste ju minnas att detta är Engelsfors-trakter! 😉 En bit att åka, men delar ni bil och tar det nån gång när ni kan sova kvar – de som vill – så skulle det kunna funka. Här finns många sängar och rum och även om allt inte är tipptopp än så börjar det bli jäkligt mysigt!

   6 juni, 2012 kl. 14:32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s