Hurraaaaaa för alla böcker!

För mig är alla dagar Bokdagar med stort B, men Världsbokdagen i dag firar jag tillsammans med Elfriede Jelinek. Jag prackade på Bokmoster ett ex av Pianolärarinnan (fast på tyska – tiokronorsfynd från outletbutiken!), så nu plockade jag upp den själv också (…på engelska, jag fegar Jelinek-tyskan än så länge). Den tyska upplagan hade f ö myyyyycket snyggare omslag än varianten jag läser (den gula hångelbilden från filmen – nån som sett den förresten? borde man se den?), men man kan ju inte få allt.

I dag glömde jag plånkan (….OCH glasögonen, OCH klockan – japp, det var måndag, väldigt mycket måndag), men i morgon ska jag gå till Butiken för att se om jag kan göra några sista-minuten-fynd innan de stänger. Har en del beställningar…! Sen är det inte mycket tid kvar. jag jobbar i Hufvudstaden torsdag-fredag, ska vara i Sthlm på lördag också och är ledig på måndag – och sen är det slut. Fr o m 1/5 gapar ett stort tomt hål där älskade butiken ligger. Uhhhuhuuuuuuu.

4 svar

 1. Hade tänkt parallelläsa med dig, men hinner inte nu! Har inte sett filmen, men kanske vill jag göra det efter boken, min snygga tyska variant 🙂 Iväg med sig nu, och plundra det sista från älskade butiken!

  24 april, 2012 kl. 04:01

  • Säg bara till! Jag läser som vanligt åtta böcker samtidigt, den där kan halka lite längre ner i högen en stund.

   24 april, 2012 kl. 13:20

   • Kan försöka klämma den som Månadens tyska under maj el juni?

    24 april, 2012 kl. 13:38

   • Yes!

    24 april, 2012 kl. 15:57

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s