hiss och diss

Veckans hiss: Storfynd på Myrorna för ett år sedan. Jag köpte Knut Faldbakkens Oår från 197x på ren chans, bara för att jag gillar hans kriminalromaner i nutid. Oår är en utomordentligt skön dystopi som jag – åtminstone just nu – hoppas aldrig ska ta slut.

Veckans diss: vår granne som fällde träd och var så rädd om sin terrass att han sänkte vår telefonlina (mmm, ute i Brukshåla där vi bor så kommer telefonerande fortfarande in i huset via en tunn luftkabel, det ni!) istället. Inget bredband hemma, alltså. Bra för lästiden, men dåligt för mig som har massor av böcker som jag vill blogga om.

2 svar

  1. Oår har jag läst för vad som känns som 100 år sedan. Är det inte två böcker? Läste i alla fall en fet pocket och minns att jag gillade den. Fan vad många böcker man har läst egentligen.

    26 mars, 2012 kl. 20:53

    • Jajamensan, det är två böcker och jag hade flyt nog att få tag på en kombopocket med båda två i utan att ens fatta det från första början. Det var tur det, för jag hade blivit tokig om jag börjat läsa och sen insett att jag bara fått tag på den ena. De är tråkigt nog inte helt enkla att hitta numera.

      27 mars, 2012 kl. 07:03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s