den sprattlar matt

Jag hade ett fröjdefullt ögonblick ute vid byteshyllan i går (åtminstone om man bortser från att klockan bara var strax efter sju på morgonen). Jag plockade in nio nya böcker, kollegan – en av de oväntade, som jag inte tänkte på som boktok – hasade in, lika trött som jag, men halade upp fyra böcker han också. Ännu en stund senare kom min f d chefs chef och han skrattade så han grät när jag nämnde förra veckans Nördfälla innan han påpekade att vi borde skaffa en ÄNNU större byteshylla ty den existerande är snart full.

Böcker och skratt. Inget fikarum borde få existera utan dessa tillsatser. Synd bara att kaffet smakar röv, men man kan ju som bekant inte få allt här i livet 😦

(Våra tyska kolleger är avis för att kaffet är GRATIS hos oss. Jag skulle hellre betala för gott kaffe än dricka äckligt kaffe gratis.)

Hur är det med bokbalansen då? Tio (jag skickade iväg Tropperbocken med posten också, till halvsyrran) böcker ut, fyra in. Två smååååå paket från amazon, och ett paket med en recensionsbok. Smarr!

Började läsa på en YA-dystopi i en framtid där många böcker är faaaaaarliga och förbjudna, men somnade alldeles för snabbt. Jag är inte gjord för tidiga mornar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s