på väg mot döden…?

Jag befarade det. Byteshyllan har inte riktigt lyckats överleva det där med nyhetens behag – det händer ingenting alls där längre.

Jag bar dit tio böcker förra veckan, men ingen av dem är borta eller ens flyttad på, ingen annan ”rörelse” vare sig dit eller bort heller. Uhuhuhuuuuu. Jag hoppas envist att det är temporärt, en sorts tillfällig mättnad, för det var så himla kul där ett tag – varje gång man kom ut i fikarummet så stod nån vid hyllan och spontana boktoksamtal uppstod hela tiden! Det var faktiskt så fint (jaja, jag vet, nu hör ni nästan ”we shall overcome” tona upp i bakgrunden) att jag såg folk stod och prata böcker som inte kände varandra sen förut. (aningens tveksam syftning – böckerna kände varandra sen förut, men inte de som pratade om dem? äh, ni hajar ;))

Nä. Upp med hakan. Jag fortsätter mata på. Byteshyllan ska inte döden dö efter bara fem veckor!

————————–

Jo men JO – nån HAR ju tagit en bok. Just den boken som jag trodde skulle susa iväg snabbast av alla. På ett ställe som min arbetsplats försvinner såklart Linus Torvalds biografi ”Just for fun” snabbare än en snöboll smälter i helvetet. Inga jämförelser i övrigt 😉

2 svar

  1. Kan det vara så att de andra på ditt jobb är såna där människor som inte hamstrar böcker, och som dessutom tar tid på sig att läsa böckerna? Så att de måste läsa ut de som de har tagit innan de tar en ny. Det vore förstås ett mycket onormalt beteende, men det kan ändå vara så.

    13 februari, 2012 kl. 17:10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s