Det Där Stället och bokrean

Det blir lite spännande, på boknördsvis, när bokrean drar igång. Saken är den att Akademibokhandeln i Sigma kommer att nyttja outletbutiken – såklart – under bokrean istället för att tränga in reagrejorna i vanliga sortimentet. Så långt inget konstigt.

Det är bara det att en del av böckerna jag betalade 10 spänn för igår är utannonserade på rean för 20 respektive 29 kronor. Hur löser de det?

Snubben i kassan frågade om jag ville ha en reakatalog och jag svarade ”nej tack” (SYNS det inte att jag redan är en sån som har järnkoll på priserna tack vara internäääätet? nåja).

Jag pekade på en av tiokronorsböckerna och sa ”den här ska visst kosta 29 kronor på rean. HÖJER ni priserna då?” men han svarade inte utan log bara milt mot mig. Antingen så tänkte han ”hon är knäpp, hon är ALLTID här, jag bara ler och håller tyst så kanske hon går snart” eller så har han inte pluggat reapriserna lika hårt som jag eller så… eller så vet han nåt som inte jag vet. Det spörs.

3 svar

  1. Ha ha, han trodde nog du var utsänd av Sverker!

    10 februari, 2012 kl. 13:19

  2. Jag var där idag, såg inte dig ….

    10 februari, 2012 kl. 15:41

  3. Nu måste du ju bara gå dit under bokrea och kolla om de har höjt priserna eller inte. Jag gissar att de kommer ha höjt dem.

    10 februari, 2012 kl. 16:44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s