en dår… ÄH, ni vet redan

I dag bär jag iväg tio böcker till byteshyllan på jobbet. I min varukorg på amazon har jag fem böcker, fem YNKA, som har legat där i fleheheeeeeera veckor. Borde det inte vara jämnt skägg då? Två ut, en in?

Jag har en kampanj att jag ska läsa ut påbörjade böcker som legat alldeles för länge nu. Därmed blir det INTE den ”förbjudna boken” (nyfikna?) som jag ska skriva om i kväll, utan en ganska bra dystopi. Lite Flugornas herre. Lite Never let me go, men råare. Ja, den var inte tokig alls. Det var inte för att den var seg som den blev liggande. Den bara blev. Blev liggande. Jupp.

—————

En del undrar hur man vågar läsa slaskiga skräckböcker (för att inte tala om hur man vill eller törs se filmerna). Jag vet en kille som garanterat tycker att beskrivningen ”Feel-good-deckare i småstadsmiljö” (tvättäkta omdöme från Borås tidning) låter läskigare och mer motbjudande än vilken slabbig brains-buffé som helst 🙂 Jonny, vill du ha Den Förbjudna Boken när jag är färdig med den? (moaaaahahahaha)

PS Jonny har alltid roliga utlottningar på gång. Tips från coachen till den som är nyfiken på zombies, men inte riktigt kommer sig för att börja.

4 svar

 1. Vilken ryslig beskrivning… jag… ja, RYSER! 😉

  7 februari, 2012 kl. 07:11

  • Du MYSRYSER! Du bara VILL krypa upp i soffan med en rödprickig fleecefilt, ansiktsmask i ansiktet, en chokladask inom armlängds avstånd och bara NJUTA! Admit it!

   7 februari, 2012 kl. 08:47

 2. bokstävlarna

  ”Feel-good-deckare i småstadsmiljö” är en beskrivning som får även mig att rysa. Och nej, inte på det bra sättet. 😉

  7 februari, 2012 kl. 18:13

  • siv

   Du får den när jag läst färdigt :-*

   9 februari, 2012 kl. 20:32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s