Ich steeeeerrrrbe (får man sova nu?)

Nu är det så där igen, att jag är vrålpigg halv fyra på morgonen, så det blir massor läst (nåt ska man väl göra när man känner sig ensam vaken i hela världen mitt i kalla vinternatten), men när jag så kommer hem vid halv sju sju efter jobb och handling så är orken att SKRIVA om det jag läser fullständigt väck. Eller weg, som man säger på tyska 😉 I morgon natt är det ju gubevars i Berlin jag ligger sömnlös. Sömnlös i Berlin låter ändå glammigare och mer dekadent än sömnlös i Surahammar, även om den snygga alliterationen uteblir. Hur glammig en hel dag sittande i MÖTE blir efter en sömnlös natt tar vi en annan gång.

I alla fall. I natt skrattade jag högt (tur att vare sig K eller katterna vaknar) åt Karl Pilkingtons ”An Idiot Abroad”. Jag funderade lite till på ”Maybe Life’s Just Not Into You” som jag läste igår när jag var vaken mitt i natten. Den skrattade jag INTE åt fast det var alldeles det jag SKULLE göra (det hade både jag och författarna tänkt, tror jag).

Men det tar vi i kväll. Om jag är vaken.

2 svar

 1. Och jag har semester idag. Vad händer? Vaknar tidigt, visserligen inte så tidigt som du, men halv sex… I morgon börjar jag jobba igen, då är jag säkert skittrött…

  Men jag låg också och läste i morse, Palmebiografin. Den rekommenderas varmt – oavsett vad man för åsikt om Olof Palme eller hans parti!

  31 januari, 2012 kl. 08:52

  • siv

   Det är, som du skrev i din bloggpost, rätt OK att vakna tidigt när man vet att man kan gona sig kvar i sängen en stund till och rent av kanske somna om…

   Jag är fascinerad av Palme! Mötte honom som barn på sjuttiotalet. Jag tycker/tyckte mer om sossarna som de var då.

   31 januari, 2012 kl. 19:32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s