redan fredag?

Denna helg ska vi bara vara H_E_M_M_A. Vi ska inte till vare sig Värmland eller Västergötland (fast jag har iofs hunnit med en snabbvända till Norrbotten under veckan, vilken globetrotter man är va! riktigt riktigt roligt i Luelå var att ett gäng kramar av Åsa H, vi har kommunicerat i mååååånga år men aldrig setts förut).

”Hemma” betyder läsa och SKRIVA (…och testa nya espressomaskinen som tjohoooooo damp ner i går). Min försummade stackars bokblogg ska få leva upp en smula. Tills dess blir det snabbrapport i punktform:

* tyska läsprojektet: jag köpte en Julie Zeh från en av de ljuvliga tiokronorslådorna ni-vet-var i går. Den är ganska tjock, men skam den som ger sig. Köpte något annat alldeles uuuuunderbart också, men det förtjänar en egen RIKTIG bloggpost senare i kväll.

* byteshylleprojektet: jag var rädd att det skulle dö en stilla död när nyhetens behag har lagt sig, men icke. Det både tillkommer och försvinner böcker. Jag har plockat åt mig en del kul – bl a Daniel Åbergs Dannyboy och kärleken (den dök upp där dagen efter att jag hade satt dit Vi har redan sagt hejdå :)). Me happy! Varje vecka som byteskulturen ännu lever är en glad vecka för mig.

*Auuugust: ännu opåbörjad i pappersvariant, men jag följer honom på fejjan. Ockulta dagboken ÄR stundtals alldeles galet underbar.

4 svar

 1. Ser fram emot dina bokinlägg 🙂 Och Julie Zeh för tio kr! Kul!

  27 januari, 2012 kl. 07:54

  • siv

   Hennes debutbok, dessutom. Vå får se om den är nåt att ha.

   28 januari, 2012 kl. 10:05

 2. Härligt! Njut av dagarna!!!!

  Jag har varit på utflykt till ostkusten den här veckan, alltid något! Nu har jag semester mina tre sista arbetsdagar, fast i eftermiddag ska jag föreläsa lite på en reklambyrå i stan! 😀

  27 januari, 2012 kl. 08:37

  • siv

   Jag ATTACKNJUTER 🙂

   …och njuter också av de guldkorn av små positiva saker som ändå hittar till dig. Det lät som om din föreläsning var mer än lyckad. Go Tofflan!

   28 januari, 2012 kl. 10:07

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s