bekännelser, del 9845608

(detta blir min egen variant av En dåres försvarstal, tror jag, en återkommande bekännelseföljetong som icke står Strindberg efter… eller jo, OK då, men ändå)

On the positive side: jag raderade två mail från amazon OLÄSTA i dag. Rubrikerna var lockande nog för att jag skulle inse att det var bäst så.

On the somehow positive, but, eeeeeeeh, going-against-my-promises-side: Det kom ut en tant på gatan och slet in mig på bokoutleten igen. Jag borde ha sparkat ner henne och sprungit ut igen, men så taskig kan man ju inte vara.

Det blev ”bara” sju böcker (varav en del till K). Just nu fanns t ex massor av Guilermo del Toros ”The Fall” for tio spänn styck. De hade fått in nytt, men tyvärr vräkt ut dem så att det var massor massor av samma böcker som täckte (de presumtiva) fynden under. Jag grävde mig svettig, men besinnade mig sen.

INGEN tysk läsning i går. Jag gjorde färdigt ett annat beting: vi blev äntligen äntligen färdiga med tömning och städning av mammas lägenhet… känslan kan inte beskrivas. Färdigt. Det är FÄRDIGT.

PS jag kanske filade lite på sanningen där uppe, men det BLEV i alla fall bara sju böcker. Sju böcker, sjuttio spänn. Tjohej. Intressant (alternativt irriterande) var att de hade en nyutkommen William Golding (ja, ny återutgivning av Det nya folket) som jag beställde nyutkommen och betalade fullpris för strax före jul. Nu tio spänn. Mrrrrrpf.

4 svar

 1. Kristin

  Åh, undrar om den där tanten är släkt med tanten som knappar in bokus.com och adlibris.se på min dator ideligen?

  16 januari, 2012 kl. 14:29

  • siv

   GARANTERAT samma tant. Visst är det hon som står utanför skobutiker också?

   16 januari, 2012 kl. 18:34

 2. Kristin

  Söt gumma, men med ett elakt stråk!

  17 januari, 2012 kl. 08:47

  • siv

   Nasty, but we love it.

   17 januari, 2012 kl. 20:09

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s