bekännelser i korthet, nu igen

Byteshyllan är stor och grann – när jag klev in i fikarummet i går (äntligen kom jag ihåg att ta med mig Kadefors, Åberg och Simmons till hugade spekulanter. japp, simmons, hyllans första zombiebok. hohoho.) blev jag alldeles paff, för där stod en NY hylla, mycket större. Vår tomtenisse – en av de rara vaktisarna – hade ömsint ställt in alla böckerna prydligt i den nya hyllan. Anette ringde dem om en ny hylla onsdag em, före åtta morgonen efter var det alltså klart. Det ingick INTE i hustomtens åtagande att fixa flytt av böckerna, men han gjorde det ändå, utan att ens komma förbi och skryta om det. Wow. Om bara helpdesken kunde vara lika snabba när nätverket skiter sig? 😉

Jaaa, i allafall, i dag när jag gick och hämtade eftermiddagskaffe så var nästan tre av fyra hyllor i den NYA hyllan fulla (nån har t o m ställt dit skivor!). Vart ska detta sluta? Får vi ens plats med kaffeapparaterna i fikarummet framåt juni?

Men jag är inte missnöjd. I går fyndade jag t ex Grabben i kuvösen brevid av Jonas Helgesson. Den ska gå till min sjuksköterskestuderande halvsysterdotter sen, om hon vill ha den.

Jag får gå OMVÄGAR runt Sigmahuset nu. Jag KAN bara inte köpa ännu fler böcker.

Än.

Men nästa vecka måste det väl vara OK?

Två av böckerna är ivägskickade redan, tre till ska skickas i morgon. Det ger ju utrymme för, öhm, åtminstone fem nya kap, eller huuuuur?

Jag gnällde – i går, tror jag – om att jag aaaaaldrig får åka till Berlin nuförtiden. Man vill ju inte tro att gnäll lönar sig, men i dag fick jag besked om att jag kan besöka den fiiiina bokhandeln på Ku´damm, vaddennuhetermenjagminnsjuvardenligger, den 1-2/2. Ja, öh, jag ska väl jobba OCKSÅ. Ju. Men ändå. ”Äntligen!”, som man säger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s