Kära Örebroare

– så var det då dags att byta inriktning på bloggen. Nä, jag är inte bitter, men progressiva glasögon vid 42 års ålder? Ska det vara så, va?

Dags att sluta med zombies och serier. Nu ska jag börja mata fåglar och klippa rabattkuponger. Köra på ungdomarnas hälsenor med rollatorn. ALLTID handla all min mat på lunchen och betala den med enkronor och femtioöringar. Va, vad säger du? GÄLLER inte femtioöringar längre? Voj voj.

Todiloo!

5 svar

 1. Om det får dig att må bättre så har jag progressiva glasögon, och jag är 24. Fick även nyss köpa starkare läsglasögon. Fast jag måste ju erkänna att jag faktiskt har klippt ut minst två rabattkuponger i mitt liv…

  14 juni, 2011 kl. 22:01

  • siv

   TRIST, Madelene! Det är jättejobbigt när ögonen sviker, dyrt och knöligt. Kan du ha linser? Jag skulle eventuellt kunna, men har så torrs ögon, det skulle bara inte funka på jobbet och då kan jag lika gärna strunta i det helt.

   19 juni, 2011 kl. 11:37

 2. Grattis på födelsedagen!

  15 juni, 2011 kl. 04:21

 3. Hmm… nåja, det viktigaste är ju att du ser! Jag skulle behöva kolla synen hos optikern, jag går med linser för jag är närsynt, men börjar tro att jag behöver progressiva… Fast det har jag inte råd med, förstås, så det får vänta… 😦

  15 juni, 2011 kl. 12:38

 4. siv

  Det kostar ordentligt ja, ändå köper jag mina från lågpriskedja. Vi får väl se vad det blir av detta…

  19 juni, 2011 kl. 11:35

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s