man behöver inte leda mig in i frestelse, jag går gärna själv

Adlibris har börjat med nya fula knep (börjat och börjat, de har kört med det ett tag men eftersom jag hittills mest har blivit erbjuden kokböcker så har jag aldrig nappat på det förut): beställer man för en viss summa så får man köpa något annat till ett förmånligare pris. Ingenting revolutionerande, men stundtals trevligt.

Jag köpte läroböcker i kinesiska och fick då erbjudandet att köpa Nemi 8 för 59 eller 69 kronor (när det gäller böcker, vem minns exakta priser? *host, harkel*) – klart att jag nappade på det, jag skulle ju ändå fortsätta att fylla på Nemisamlingen. Det spelar liksom ingen roll att Nemi i stort sett traskar fram i samma grova kängor som förr, trots fläckvisa upprepningar så gillar jag henne än. Nemi blev mitt sällskap den sömnsvåra natten mellan torsdag och fredag och jag säger som vanligt – sämre sällskap kan man ha. Som tur är så vaknar inte K när jag ligger och fnissar.

I flashbacks litteraturforum finns många trevliga typer, men också en del knasmuppar.

I en av alla diskussioner om bokus vs adlibris var det någon som förordade bokus eftersom adlibris sades vara judeägt. Wtf? (han glömde åtminstone att påstå att de tar den i tvåan) <– det där sista kan verka väldigt konstigt om man inte är en luttrad flashbackare, det vet jag. Sorry!

Jag gillar i alla fall adlibris för att jag fortfarande tycker att de har bäst utbud, bäst priser och nu – bra extraerbjudanden. Så länge det inte är HA, SD eller valfria andra knasorganisationer som äger dem fortsätter jag glatt att handla där.

6 svar

 1. louise

  Jag handlar mest på bokus för att dels kommer sakerna snabbare och ffa NÄRMARE här med dem. Beställer jag på adlibris måste jag hämta paketen på utlämningsställe i stan, 2,5 mil bort och jag har a l d r i g mynt till parkeringsautomaterna ju! 😉 Nemi rule!

  29 januari, 2011 kl. 12:34

  • Här är det tvärtom – adlibris hämtställe har haft mycket bättre öppettider. Nu har dock – joy and happiness – lokala konsumbutiken fått ta över posten från Järnia, så nu går det saken på ett ut för det mesta (OK, schenkerstället har öppet till 22, postsället till 21).

   29 januari, 2011 kl. 13:01

 2. Jag köpte Nemi 8 till Annas yngsta dotter – med baktanken att få låna den och läsa den själv, förstås! 😀

  För övrigt har jag sökt ett jobb på Adlibris, men min ansökan hade kommit bort (!) så jag hann med nöd och näppe få in en ny i tid. Fast nu har jag inte hört nåt från dem, så det blir väl inget. Men jag köper gärna böcker från dem även i fortsättningen, för de är bra och billiga och snabba!

  29 januari, 2011 kl. 13:34

  • OOOOOOOOOH! Jag håller toktumme!

   29 januari, 2011 kl. 13:41

 3. Adlibris mejlade idag och vill inte ha mig. Nu lär det dröja innan jag handlar därifrån igen… 😥

  31 januari, 2011 kl. 13:05

  • F*******N också! 😦 Du låter väl för erfaren och dyr, kanske? Tänk att det ska vara så hopplöst. Jag lider med dig!

   31 januari, 2011 kl. 14:20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s