otakt

Allt är i otakt nu, om man ska se till bokbloggeriet. Jag sover dåligt, det blir fyra-fem timmar per natt, vilket förvisso medför att jag hinner läsa väääääldigt mycket – baksidan är att det tillsammans med en för stunden riktigt fet arbetsbörda gör att jag inte ORKAR blogga, filosofera eller reflektera. Det är i sin tur VÄLDIGT dumt eftersom den senaste veckan har bjudit på ett antal tokhöjdare: Kråkflickan, Corpus Delicti (Palm-varianten), öhhhh… öhhh… ja, jag är så seg så jag minns helt ärligt inte vad jag har läst mer (böckerna är redan returnerade till bibblan), bara att det var något riktigt bra. Hrrrmf.
Vis av tidigare lågkonjunktur och därtill kopplad arbetslöshet så är jag tacksam att ens ha ett jobb att stressa upp mig över, för på bokbloggeri kan jag ju gubevars inte försörja mig, tyvärr.

5 svar

 1. Kära vän, du ska inte ta ut dig alldeles utan se bloggandet som nåt roligt som du gör när du har ork och tid. Men sover du så där lite… Inte bra, hörru…

  22 januari, 2011 kl. 12:05

 2. Nä, att sova så lite håller inte i längden, det vet jag 😦 Det kanske lugnar sig snart. Vi har extern kvalitetsaudit nästa vecka och jag har fått coacha alla ”mina” små får, förlåt CHEFER, och det är svårt att slappna av innan allt är färdigt och vi är godkända med bra resultat.

  Jag VILL ju blogga, speciellt när jag läst böcker som är så bra så bra att jag vill få hela väääääärlden att läsa dem. Ungefär.

  KRAM på dig!

  22 januari, 2011 kl. 13:00

 3. Tänk på dig själv lite också, hörru!!!! Fåren klarar sig alltid – i skock! 😉
  Kramen!

  23 januari, 2011 kl. 13:39

 4. Bokmoster

  Fåren skulle du ju skicka till mig! Eller ett åtminstone … 😉 Hoppas du har tid att njuta av härliga handbollsmatcher iaf. Fast Carlén jr kanske inte duger åt tant *host*

  24 januari, 2011 kl. 19:22

 5. Tjäääääära Bokmoster, alla dessa får har redan en officiell tacka (nej, det är inte jag), annars hade du haft nån av dem hos dig per DHL snabbare än snabbt.

  I morgon är auditen över, då slipper jag kanske vara vall-hund ett tag 😉

  27 januari, 2011 kl. 17:30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s