Brukshåla tar ett steg i rätt riktning

Det gäller att glädjas åt det lilla! När vi flyttade hit suckade jag högt och ljudligt över det lokala postutlämningsstället – en Järniabutik, öppet 9.30-18 på vardagar och 10-13 på lördagar. Jo, det är en fin butik och personalen är jättetrevlig, MEN alla som pendlar – ja, ni andra också skulle jag tro – kan gissa hur ofta det inträffar att man är åter hemma i Brukshåla före 18? INTE ofta. Nu flyttar posten över till den lokala COOP-butiken med betydligt bättre öppettider (jaa, t o m i vår lilla håla, det är en superbra butik!), de håller öppet till 21 varje dag.

(ni ni ni ni ni ni… [du du du du du du…] :))

Tja, jag ska ju inte beställa några bokpaket på LÄNGE nu, jag har massor av inköpt och bibliotekslånat men… ja, alltså. Kinesiskan. Jag har firat en för mig skön triumf (kinesisk kollega kunde läsa vad jag skrev utan minsta fusk från endera sidan) och belönar mig med Björkstens bok som jag skrev om får några dagar sedan.

Ett svar

  1. Glädjande! 😀

    Kinesiska låter spännande! En psykolog (!) rekommenderade mig faktiskt en gång att börja studera just det språket – för då skulle jag baske mig få lite motstånd… Va 17 menade han med det? Kinesiska som är så enkelt, VÄL??? 😉

    15 januari, 2011 kl. 07:44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s