…och ända in i kaklet!

”Någon försöker döda Sveriges mest bästsäljande författare med en penna på bokmässan i Göteborg. Dekadenta, överviktiga skandaljournalisten Berit Hård råkar filma attentatet. Med rått sinne för underhållningsvärdet hos en mediebransch i kris inleder Unni Drougge en planerad spänningstrilogi med Berit Hård som centralfigur.”

Jag har ingen ANING om hur ”Bluffen” säljer, men efter den befarade sömnlösa natten – med utläst bok som följd – kan jag tycka att den om inte annat borde bli en veritabel pocketsuccé.

Jag vill läsa mer om Berit Hård. NU. Hon är en rappkäftad hedonist (hon beter sig som en hel… öh, KARL ;))* med hjärta och hjärna.

*) Nej, man ska inte säga skriva så, men efter en bok så fylld av sköna sarkasmer (åt ALLA håll, får jag väl påpeka – inte bara riktat mot det manliga könet) är det svårt att inte fortsätta i samma mode. I’m fluent in Sarcasm, som det heter.

6 svar

 1. Ah.. äkta chic-klit-litteratur. Dvs det är chickigt, men på ett sätt som en man skulle kalla med stake. I like. Då ska jag skaffa den på pocket sen.

  27 november, 2010 kl. 10:06

  • chick-dick-lit – Yes, För Brudar Med Stake. Eller, om vi ska vara lite subversivt politiskt korrekta – för oss StålMuttade Kvinnor 😉

   27 november, 2010 kl. 10:37

 2. Härligt! Då måste den upp på min inköpslista OCKSÅ… 😀

  27 november, 2010 kl. 20:36

  • Prata med Tomten. Du har varit en snäll flicka i år!

   27 november, 2010 kl. 20:47

 3. Njae, jag har varit lika dum som alla år, men… 😉

  27 november, 2010 kl. 22:12

  • Kära Tofflan. Du är en pärla. Därmed basta.

   27 november, 2010 kl. 22:23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s