jag synar Bluffen

Dagens biblokap – Unni Drougges ”Bluffen”. Yes, äntligen! Jag vet egentligen inte mer om boken än att jag alltid har gillat hennes snärt i pennan, och att hon försöker ta livet av Guillou på Bokmässan (ja, rent fiktivt då) i början av storyn. Vilken kombo, den kan jag INTE motstå.

Alla vi som har varit på bokmässan vet att Janne G är ÖVERALLT, det är alldeles fantastiskt märkligt hur en så liten människa kan vara överallt samtidigt – ”är han klonad?” undrar alla. Ingen vet. Men där står han och orerar, och viftar med sina små armar. Här. Och där. Och DÄR. Ja jäsiken.

Kristoffer fnissade på förhand innan han skulle med mig på mässan första gången, han misstänkte att jag kanske kanske möjligen ÖVERDREV lite, men det tog inte mer än en kvart innan han sa ”du hade rätt, han ÄR f*n överallt!”. Jodå. En sån sak skämtar man inte om!

(my claim to fame från ”gamla-bokskribentlivet-förr-i-tiden” är f ö att min recension på Bokringen citerades på pocketupplagan av ”Slyngstad Events”)

Vill du ÄGA boken, och inte bara som jag denna gång: låna den på biblioteket? Kolla här! När man är osäker på om tomten verkligen FINNS eller inte så kan man köpa julklappar till sig själv. För säkerhets skull.

4 svar

 1. ”Ingen vet. Men där står han och orerar, och viftar med sina små armar.”

  =D
  Jag skrattar så jag får ont i magen.

  26 november, 2010 kl. 10:08

 2. Jag vill också äga den, men får vänta nu när det är många omkring som ska ha julklappar.
  Såg ett inslag på Babel från mässan med Unni Drougge och tyckte att boken lät ”kul” och annorlunda!
  JG har för övrigt egna trafikregler där han bor här i en håla nära mig, jag har t o m bloggat om hans ”anarkism”. Jobbig! 😆

  26 november, 2010 kl. 16:09

  • Jag tror att det är en sån bok som kommer att sälja som smör i pocket, så med lite tur kommer den upplagan ganska snart. Den är SÅÅÅÅ kul!

   26 november, 2010 kl. 19:47

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s