boktokboende under utveckling

Öfvre läshörnan, i hallen utanför sovrummet, är färdigtapetserad! Det som återstår nu är att måla rören och partiet bakom dem med samma kaffelattiga färg som vi har på resterande väggar. En kattdörrsvind ska tapetseras och så ska vi köpa ett snyggt brickbord och en rolig golvlampa (redan inspanat, men man kan faktiskt inte köpa allting på en gång, åtminstone inte om man som vi gillar att betala kontant och dessutom vill göra lite annat än bara renovera hus :)).

Vadå, rören? Varför det partiet är otapetserat? Det är BARA en konstnärlig inredningsidé. Det har INGENTING att göra med en otroligt skör och muppig tapet att hantera ihop med vissa bängliga strukturer och extrafinurligheter runt och bakom rören. Kom ihåg det!

(det är nu man undrar om man är lite övernitisk om man BARA plockar ut böcker i orange, brunt och beige till väntehyllan mittemot fåtöljen? ;))

Fåtöljen ja, den är DEN gamla fåtöljen – ”rapport från en läsfåtölj”.

 …men JISSES så min bokblogg – fast det hette ju inte blogg på den tidensåg ut 1999 :-O. På den tiden gillade jag Marklund – vojne – och ”Mea Culpa” av Anne Holt. En del håller (”Mea”…) annat inte (Lajzaaaaaaa).

2 svar

  1. Jag förstår det där konstnärliga runt rören. Själv är jag så konstnärlig att jag målat lägenheten istället för att tapetsera öht. ^^

    22 november, 2010 kl. 13:48

    • Vi borde nog nästan göra detsamma. Huset byggdes 1920 och har byggts om (med varierande skicklighet…) x gånger sedan dess. Rätvinkliga hörn? Släta golv? Raka väggar? Moaaaaaaahahahahaha. Å andra sidan var det ett sånt hus vi ville ha. Vint, tokigt, knasigt, med tusen skumma hörn och kryp-in.

      22 november, 2010 kl. 13:51

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s