käraste biblioteket, nu med medelåldersvänlig uppgradering

När jag började lägga upp bilder på Vårt Eget Bibliotek så var det ju så att en viss fröken Bokmoster kom med den helt korrekta iakttagelsen att vi saknar läslampor.

SaknaDE, för nu har vi hittat dem! Nu kan även mer skumögda tanter och farbröder (jag själv inräknad *harkel*) njuta av en god bok hemma hos oss!

Vi hittade två simpla (jag föredrar förvisso att kalla dem ”klassiska”) fesgröna plåtisar för halva priset på Nordik (i e båda två höstades in för 498:- tillsammans, inte illa!). Funkar bra och passar in i miljön.

Hanjagbormed testkör en av dem i detta nu, han kurar i bibblan med en zombiebok i högsta hugg. Det ser så mysigt ut att jag tror att jag måste göra honom sällskap en stund. På återhörande! …återskrivande?… eller ja. Ni vet.

5 svar

 1. Bokmoster

  Å, det var fint! Jag gillar klassiskt, och fesgrönt 😉 Själv har jag den här, inte så kul kanske, men så praktiskt att på medelålders dar kunna dra ner den där lilla lampan ända ner i boken http://www.mio.se/templates/MioProdukt.aspx?id=2683&p=1

  Söker nu efter bättre och snyggare sänglampor. Och eftersom jag inte äger någon borrmaskin tänkte jag mig ett par att ställa på sängborden. Leta, leta …

  14 november, 2010 kl. 16:20

 2. Den är också snygg!

  Sänglampor var ordet, sa Bull. Vi har hittat massor som vi gillar (men mest av den typ som man borrar upp, och du – borrmaskiner kan man också önska sig i julklapp :-*), men det hänger ju på att vi någonsin ska lyckas få upp den RIKTIGA madrassen. Grmpf. Vi vill inte orra upp grejor innan den är på plats och vi vet exakt hur allt ska vara. Just nu ställer vi vårt hopp till att vi ska hitta Vänlig Mutmöjlig Snöröjare Med Stor Skopa Som Kan Lyfta Allt Möjligt Några Meter (med andra ord en s k VMSMSSSKLAMNM i mer vardagligt tal)

  14 november, 2010 kl. 16:27

 3. Bokmoster

  I julklapp vill man ha böcker. Eller möjligen sänglampor. Så att man kan läsa sina böcker. Fast en VMSMSSKLAMNM kunde kanske också vara kul … 😉

  14 november, 2010 kl. 16:44

  • Åtminstone om han kan *röda kinder* BORRA. Ska jag lägga till ”du bör ha egen borrmaskin” på dina raggnings-planscher på jobbet?

   14 november, 2010 kl. 16:46

 4. Bokmoster

  Hohoho! Ja, det är klart … 😉

  15 november, 2010 kl. 07:05

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s