att leva i ett hemsökt hus

Det ÄR något här i huset. Det är hemsökt. Det tar över min kropp ibland. Kanske är någon av mina krukväxter förtrollad, men allra troligast så är det biblioteket – gröna rummet – som är hauuuunteeeeeed… OTROLIGT läskigt, och DYRT! Ja, för nu satt jag där igen, fullständigt värnlös, och såg mina fingrar klicka runt med galen fart på amazon.co.uk :-O

Eller så är det kanske bara det att jag unnar grabben på Brukshålas postutlämningsställe ännu ett stort flin. Hmf.

Skämt åsido, amazon har en fantastisk databas (eller en hel stab med små illvilliga tomtar), för baserat på vad man har handlat från dem förut så kommer de med alldeles FANTASTISKA tips på andra saker man kan tänkas gilla. Inte nog med det, de skickar ett MAIL med dessa tips – inte bara en gång i veckan utan oftare än så. Förstå vilket värnlöst offer man är?

(kära kära Triffider, dessa ömkligt vaggande skumgummiskapelser som skrämde slag på oss på 80-talet – skräck VAR bra rar innan datoranimationerna slog igenom!)

I dag tog demonen över min kropp (pssst, vi säger så när Kristoffer är i närheten, OK?) och det blev både kultiga BBC-serier på DVD – t ex Triffiderna (nu sneglar jag väldigt misstänksamt på den mystiska clivian i fönstret en bit bort…!) HUR kan man motstå en sådan nostalgitripp när den blott kostar £4? – och *viskar* en del andra saker. Tralalalala, vet ni vem som snart har två kg ”The Walking Dead – Compendium” i tassarna?

ÄSCH, jag är inte ALLS amazonmissbrukare. Jag har koll. Full koll. Såhäräreva – jag hade faktiskt namnsdag för en vecka sedan, det ska FIRAS! Ni måste förstå att man MÅSTE fira, förr eller senare, om man är döpt till INGEGERD som tredje namn.

Om inte annat så är det ett namn förfärligt nog att rendera ett obestridligt behov av tröst. Just det! Det där bokpaketet får bli min TRÖST för att jag har burit detta förfärliga tantnamn i 42 år nu!

PS jag kom på en sak till – amazonkartongerna är jättebra att ha när man ska få fyr på de lite kraftigare vedklabbarna i öppna spisen!

4 svar

 1. Jag vill också ha en öppen spis att bränna saker i. Hur ska jag annars överleva Day after tomorrow?

  13 november, 2010 kl. 10:43

 2. Vi håller precis på att lära oss att vi inte längre behöver bli gröna av avund när vi är ute och promenerar och känner doften av folks eldande (vi har bott i huset i snart två månader nu). Det enda felet med öppna spisen är att den inte är placerad i biblioteket, men vi får väl försöka stå ut 😉

  (vi har faktiskt en öppen spis i sovrummet också, men den måste besiktigas innan vi får använda den)

  13 november, 2010 kl. 10:49

 3. Min pappas första fru heter Siv. Det måste vara vackert. Han var en underbar pappa! 😀

  13 november, 2010 kl. 18:03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s