Förlåt mig…

…ty jag har farit med osanning, om än inte med ont uppsåt.

I biblioholist-testet svarade jag ”SEX? Fyrtiosex. Ungefär.” på fråga nr 24. ”Do you have at least six books next to your bed?”

Det var ljug, vet jag nu. Jag bara högg till med nåt, för SEX böcker lät väl ändå inte så farligt (det är väl ungefär vad normala, ickebiblioholister, kan tänkas ha på sängbordet?). Nu har jag räknat. Det var bara 32 😦

Till mitt försvar får jag säga att jag lämpade över fem utlästa böcker till Kristoffers sängbord (”de här är bra, läs dem!”) för bara några dagar sen. 32 + 5 blir visserligen inte 46 heller, men… ja.

 Ursäkta röran! Vi har fortfarande inte lyckats få upp den riktiga madrassen (dumma dumma trapp med taskigt svängutrymme…), så sängstommen är fortfarande omonterad, madrasserna (två gamla, som inte passar i sängstommen) står direkt på golvet. Hyllan till höger ska sättas upp på väggen, men det vill vi inte heller göra förrän sängen är fullständig. Vi kommer förmodligen bli tvungna att hyra skylift och lyfta upp den altanvägen :-/

MEN, nu var det inte flyttbekymmer jag skulle älta, det var bokhögarna vid sängen som skulle outas för världen. En viss linslus ville naturligtvis vara med, trots att han mest tycker att böcker är i vägen när han anser att husse och matte ska klia honom istället för att hålla i en bok.

Mr Spock, 13 veckor gammal (rörelseoskärpa, men ni inser principen), klättrar i husses bok.

”Mäh guuuuu’ va ni läääääser då!”

(man har inte hjärta att smälla igen boken och göra bokmärke av honom. man inser att det skulle bli kletigt ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s